• El portaveu de Cs, Àngel Guillén ho ha justificat perquè “des dels partits polítics no podem donar mai suport a la violència, al vandalisme i al saqueig de comerços com a mesura de protesta”

El grup municipal de Cs presentarà al Ple Municipal de la Garriga d’aquest dimecres 24 de febrer una moció de condemna als actes vandàlics i violents esdevinguts en les manifestacions de recolzament a Pablo Hasél i de suport als cossos de seguretat de l’Estat.

El portaveu de Cs, Àngel Guillén, ho ha justificat perquè “des dels partits polítics no podem donar mai suport a la violència, al vandalisme i a el saqueig de comerços com a mesura de protesta”. Guillén també ha manifestat que “no pot ser que tinguem partits polítics que han governat Catalunya i nombrosos ajuntaments faltant al respecte i negant-los el suport als Mossos o a les diferents policies municipals”.

Finalment, Guillén ha apuntat a “la necessitat que des del món local ens solidaritzem amb els ajuntaments afectats, amb els seus veïns i amb els seus comerciants per l’enorme cost econòmic d’aquestes accions vandàliques injustificades”.

Aquí pots llegir la moció.