• L’alcaldable Ángel Guillén ha explicat als assistents els 4 grans blocs en que es divideix el programa de la formació taronja.
Ángel Guillén, candidat per Cs a l'alcaldia de la Garriga

Ángel Guillén, candidat per Cs a l’alcaldia de la Garriga

La Garriga dimecres 1 de maig de 2019. Ciutadans ha presentat aquest matí a l’Auditori de l’Escola de Música la seva candidatura a l’alcaldia de la Garriga encapçalada per Ángel Guillén i el programa electoral amb què concorren a aquestes eleccions municipals.

L’acte ha comptat amb la presència dels diputats al Parlament Sergio Sanz i Blanca Navarro, i el número 6 de la llista de Cs al Parlament Europeu Jordi Cañas, que han volgut acompanyar i mostrar el seu suport als candidats de Cs la Garriga.

Guillén ha estat l’encarregat de la presentació de l’acte on també han participat Rafa Jiménez i Joana Montero (números 2 i 3 respectivament de la llista). El primer ha desgranat les mesures de promoció econòmica i la segona tot el relacionat amb polítiques d’habitatge.

Part de l'equip de Cs la Garriga amb els diputats  Sergio Sanz i Blanca Navarro i el nº 6 de la llista de Cs al Parlament Europeu Jordi Cañas.

Part de l’equip de Cs la Garriga amb els diputats Sergio Sanz i Blanca Navarro i el nº 6 de la llista de Cs al Parlament Europeu Jordi Cañas.

L’alcaldable Guillén ha informat de quins són pilars de la seva campanya. “Nosaltres portem molt temps treballant en el nostre programa i ja el podem presentar avui. Altres forces polítiques ara comencen a preguntar a la població què vol i segurament els hi presentaran un programa improvisat” ha etzibat Guillén a l’acte. Guillen ha confirmat que han dividit el programa “en 4 grans blocs”. El primer té a veure amb tot el relacionat amb polítiques que prioritzen a les persones (educació, serveis socials, habitatge, infància …) Guillén en aquest apartat ha assegurat que “tenir una escola d’adults, un nou tanatori o traslladar d’ubicació els serveis socials per donar una millor atenció als seus usuaris són algunes de les prioritats que hem presentat avui”.

El segon detalla mesures per tenir un Ajuntament al servei de tothom i respectuós amb l’ordre constitucional ja que segons Guillén “venim d’uns anys on l’Ajuntament ha estat utilitzat de manera matussera al servei particular de l’independentisme i no a l’interès general de tots els garriguencs”.

En tercer apartat del programa sota el títol de “Feina de km 0” Guillén juntament amb Jiménez han deixat clara la ineficaç política de promoció econòmica de l’alcalde Pubill. Per Gullén “hem de deixar de ser un poble dormitori desenvolupant oportunitats perquè els garriguencs treballin prop de casa en feines estables i això s’aconsegueix atraient inversions als nostres polígons millorant-los prèviament i amb les nostres ajudes a la contractació”. A més Guillén ha manifestat la seva intenció de buscar “un pacte de poble per a la recuperació del solar de SATI ja que no ens podem permetre amb el que va significar per a molts garriguencs que es vagi degradant sense fer-hi res”.

En el quart capítol del programa titulat “Urbanisme decent, administració eficient” Guillén s’ha compromès “a recuperar el carrer per als nostres fills donant-los llocs on poder jugar a esports amb pilota, donant-los camins escolars segurs pels que puguin anar caminant a l’escola i ampliant els parcs adaptats i les atraccions per als més petits”. L’alcaldable de Cs també ha anunciat “que farem de la Sínia el gran pulmó verd de la Garriga ja que construirem un pàrquing subterrani que millori la mobilitat al poble i tota la part superior del pàrquing serà un gran parc convertint l’eix Can Luna – la Sínia en el cor socio-lúdic-cultural del poble”. Finalment Guillén ha volgut deixar clar “que acabarem amb les subvencions directes i les transformarem en subvencions de concurrència competitiva on el mèrit serà premiat amb subvenció municipal enfront del sistema clientelar tan del grat de Convergència i les seves mutacions”.

Rafa Jiménez, nº2 de la llista de Cs explicant les mesures de promoció econòmica

Rafa Jiménez, nº2 de la llista de Cs explicant les mesures de promoció econòmica

Joana Montero intervenint per donar a conèixer les nostres polítiques d'habitatge

Joana Montero intervenint per donar a conèixer les nostres polítiques d’habitatge