• Rafa Jiménez Berbel , Joana Montero Giménez, Quima Barona García y Manolo Pérez Berzal acompanyaran a Guillén en les posicions del 2 al 5 de la llista.

El portaveu de Cs la Garriga Àngel Guillén ha donat a conèixer avui els noms de les persones que li acompanyaran a la llista electoral de Ciutadans de cara a les properes eleccions Municipals del 26 de maig. Seran: Rafa Jiménez Berbel en el lloc nº 2, Joana Montero Giménez en el nº3, Quima Barona García en el nº 4 y Manolo Pérez Berzal en el nº 5.

Guillén ha volgut remarcar els perfils dels seus acompanyants com el de “persones que donen un pas endavant a la recerca d’un poble millor, amb polítiques per a tothom i aportant la seva experiència com a habitants de la Garriga que han sentit en les seves carns les transformacions i els problemes del poble en el darrers 15 anys”.

Guillén ha indicat que vol aprofitar “les vivències personals de gent com en Rafa Jiménez, empresari del moble de la Garriga que va haver de tancar el seu negoci familiar i reciclar-se en altres projectes fora del nostre municipi  per la manca d’oportunitats que se’ls hi va donar a tots els afectats de la crisi del sector; o el cas de la Joana, persona que ha estat vinculada a la Plataforma d’Afectats per l’Hipoteca (PAH) que ha viscut de primera mà el que són els desnonaments i la manca de polítiques de habitatge social a la Garriga; o persones com la Quima i en Manolo que han participat i participen del teixit esportiu de la Garriga”.

Per últim Guillén ha confirmat que el proper 1 de maig a les 12:00 del migdia a l’Auditori de l’EMM tindrà lloc la presentació de tota la candidatura així com les línies mestres del programa electoral. Un acte que Guillén ha volgut indicar “està obert a tota la ciutadania doncs el nostre projecte de poble és per a tots els garriguencs i garriguenques”.

D’esquerra a dreta: Rafa Jiménez, Joana Montero, Ángel Guillén, Quima Barona i Manolo Pérez