• Segons el portaveu de Cs, Ángel Guillén, “a política s’ha de tenir coherència i la coherència d’ERC i els no adscrits ha saltat pels aires per un tema d’extrema necessitat mútua”

Ciutadans la Garriga no s’ha sorprès de l’anunci fet el divendres al vespre per part d’ERC-Acord per ampliar el Govern Municipal amb els 4 regidors no adscrits que van abandonar Junts per la Garriga fa mes i mig. Així ho ha manifestat el portaveu de la formació taronja al Consistori Ángel Guillén qui ha afegit que “era un secret a veus que acabaria passant doncs teníem un govern d’ERC autènticament desbordat, que li estava venint i li ve gran governar amb 6 regidors, i per altra banda 4 regidors que darrerament havien deixat de fer oposició per fer seguidisme d’ERC”.

Per a Guillén “ERC i els no adscrits són lliures d’arribar a una entesa per ampliar el Govern” però ha matisat que “a política s’ha de tenir coherència i la coherència d’ERC i els no adscrits ha saltat pels aires per un tema d’extrema necessitat mútua”. Guillén ho ha justificat per “les formes d’actuar del Govern darrerament amb l’oposició que amenaçava amb tombar-los aspectes tant importants com la incorporació del romanent de tresoreria per part de la resta de grups municipals”.

Sobre la composició del nou cartipàs des de Cs lamenten “no poder donar una opinió fins que ens facin arribar més explicacions de com queda repartida la feina, la dedicació dels regidors i les assignacions econòmiques que percebran” ha reblat Guillén. Tanmateix des de Cs es veu tot com la continuació del desgavell que viu ERC últimament on porta tard i malament aspectes importants a tractar amb la resta de forces polítiques, quan alguns no són amagats fins el darrer minut o fins que són descoberts pels regidors de l’oposició. En aquest sentit Guillén ha manifestat que “ajornar l’aprovació del nou cartipàs al 29 de juliol, a les portes de les vacances d’agost, amb tota la feinada que hi ha pendent, quan ERC ha parlat de que el pacte entra en vigor el dia 1 de juliol és una irresponsabilitat més que demostra fins quin punt no hi ha ni pla de govern (un any després han estat incapaços de presentar-nos el seu Pla d’Actuació Municipal) més enllà de sobreviure els 4 anys de legislatura”.