• Guillén ha destacat que en els objectius que s’ ha marcat està “augmentar la representació de Cs al Consistori per ser decisius en un canvi de Govern i de prioritats polítiques per a la propera legislatura”

La Direcció Nacional de Ciutadans ha ratificat a Ángel Guillén Deu com alcaldable del partit a la Garriga de cara a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

Ángel Guillén, alcaldable de Cs a l’alcaldia de la Garriga i actual portaveu al Consistori

Àngel Guillén, de 43 anys, és llicenciat en Història i té un Màster en Didàctica de les Ciències Socials per la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·laborador habitual del diari digital E-Notícies, porta gairebé 20 anys exercint tasques operatives i organitzatives relacionades amb el sector del transport i la logística internacional a empreses de reconegut prestigi. Vinculat a Ciutadans des de l’any 2011, va ser Conseller General del partit taronja des de 2013 fins 2017.

A les eleccions municipals del 24 de maig de 2015 va encapçalar la primera candidatura en la història de Cs al Consistori garriguenc, sent escollit regidor i portant a Cs a ser la 4ª força política i 1ª constitucionalista a la Garriga en aquells comicis.

Durant aquesta legislatura Guillén ha estat el principal defensor, d’entre altres, de l’ ordre constitucional i estatutari a la Garriga sense oblidar que va ser l’impulsor de projectes com ara el parc adaptat de la Sínia, de mesures per afavorir la contractació estable i molt crític amb la caòtica política d’obres del Govern Municipal.

L’alcaldable de Cs ha manifestat que encara aquests comicis “amb molta il·lusió i amb l’enorme responsabilitat de representar a aquells garriguencs que estan farts de que el seu Ajuntament dediqui tants esforços allò que no té competències com és la independència de Catalunya, enlloc de polítiques municipals que redissenyin la Garriga dels propers anys amb un veritable pla que vagi més enllà d’inundar el poble a obres d´últim moment que al final acumulen grans retards” i que segons Guillén “es fan per tapar la inacció del Govern Budó que ha estat un Govern personalista i de promoció personal que no un Govern dialogant amb l’oposició i amb una idea de poble de futur”.

Entre els objectius per aquestes Eleccions Guillén ha destacat “augmentar la representació de Cs al Consistori per ser determinants en un canvi de Govern i de prioritats polítiques per a la propera legislatura” doncs per Guillen “la Garriga mereix que Cs sigui una força decisiva en el Consistori per centrar-nos en el que ens uneix que és l’amor a la Garriga i no en el que ens separa i ens confronta que tant sembla agradar al Govern sortint i altres forces garriguenques”.