• El portaveu de Cs a la Garriga afirma que la seva formació no participarà en uns actes que “exclouen a 1/3 de la societat de la Garriga”

El portaveu de Ciutadans a la Garriga, Ángel Guillén, ha anunciat avui que la seva formació “no participarà en els actes institucionals municipals de la Diada”. Guillén ha explicat que això serà així perquè “la Diada a nivell català no és de ni per a tots, i a la Garriga encara menys doncs fa anys que se l’han apropiat els separatistes i els actes que organitzen exclouen a 1/3 dels garriguencs” a la vegada que ha reafirmat les seves paraules amb el fet “que des de l’Ajuntament no ens han convidat formalment a cap acte cosa que demostra encara més que és la seva Diada, la dels independentistes garriguencs però no pas la de tots el garriguencs”.

“A més de la meitat dels catalans ens indigna que una determinada ideologia s’apropiï de la Diada de forma desvergonyida”, ha defensat Guillén. I ha recordat que “s’organitzen actes polititzats i enfocats a una ideologia que no representa al conjunt de la societat catalana i en el nostre cas de la garriguenca”. Així mateix el portaveu de Cs ha manifestat que Ciutadans “no vol ser còmplice dels que han segrestat una festa que hauria de ser de tots per convertir-la en una jornada independentista amb un discurs marcat per la divisió, l’enfrontament i la ruptura amb la resta d’Espanya”.

Finalment el portaveu de Cs ha recordat que “des de  Ciutadans sempre s’ha proposat com a festivitat de Catalunya la Diada de Sant Jordi”.